2024.04.22.

A Fidesz újabb hazugsága lepleződött le

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

A választási kampányban mindent megtett a Fidesz, kamuhadjáratot is indított – nem először – több ellenzéki politikus, például Horváth Csaba ellen.

Eljött az igazság pillanata! – kezdi posztját a Facebookon Zugló polgármestere.

Elismerte a 888.hu és a Híradó is, hogy hazugságokat terjesztettek rólam. Persze mindezt eldugva és mindössze két mondatban, de az igazság, az igazság így is.

„Helyreigazítás: valótlanságokat híreszteltünk Horváth Csabával kapcsolatban. A 2022. március 18. napján megjelent „Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillát találtak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Horváth Csaba zuglói polgármester vesztegetési pénzt vett át rendszeresen egy Kálvin téri kávézóban. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Horváth Csaba szüleinek zuglói magánépítkezésén ugyanaz az ukrán brigád dolgozott, amelyik az alig száz méterre található Rákos-patak revitalizációját is végezte, a főváros pénzén.”

A cikk és a Híradó helyreigazítása itt érhető el:

Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillát találtak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?

Helyreigazítás: valótlanságokat híreszteltünk Horváth Csabával kapcsolatban. A 2022. március 18. napján megjelent „Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillát találtak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Horváth Csaba zuglói polgármester vesztegetési pénzt vett át rendszeresen egy Kálvin téri kávézóban.

Helyreigazítás

A 2022. március 18. napján megjelent „Újabb MSZP-s politikushoz köthető luxusvillára bukkantak” című cikkünkben megalapozatlanul híreszteltük, hogy Horváth Csaba szüleinek zuglói házának építésén nagy köteg pénzeket előhúzva saját maga fizette ki az építési vállalkozókat. Megalapozatlanul híreszteltük továbbá, hogy Horváth Csaba zuglói polgármester és Tóth Csaba kerületi országgyűlési képviselő minimum 250 millió forinton osztozott, Horváth pedig még ezen felül is kért három alkalommal hárommilliót.”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük