2024.05.22.

Nagyot húzott a DK: női nagyágyút küldenek Budapestre

Az Euró méter a legfrissebb ellenzéki hang. Kérjük segítse portálunk indulását és csatlakozzon facebook oldalunkhoz. Mutassuk meg, hogy nem csak Orbánéknak van hangjuk, hanem nekünk is.

Kattintson a csatlakozáshoz ide.

Oszd meg másokkal is

Hetek óta tudható volt, hogy Gy. Németh Erzsébet távozik a főpolgármester-helyettesi székből, mivel országgyűlési képviselő lesz, az új budapesti vezetőt pedig a DK delegálja.

Meg is született a döntés a DK Elnökségében: az új főpolgármester-helyettes az ifjú titán(ia), dr. Bősz Anett, korábbi országgyűlési képviselő lesz.

Nagy megnyugvás ez Budapestnek, az agilis és céltudatos politikus kinevezésére Karácsony Gergely főpolgármester így reagált:

„A Demokratikus Koalíció Dr. Bősz Anettet javasolja a főpolgármester-helyettesi posztra, a döntésnek örülök, és bevallom, nem is lepett meg. Az előzetes egyeztetéseken azt az igényt képviseltem, hogy a városvezetés olyan közéleti tapasztalattal rendelkező női politikussal egészüljön ki, aki elkötelezett Budapest sokszínűségében rejlő értékei mellett.
Anett ilyen politikus, aki eddigi munkája alapján képes és alkalmas arra is, hogy a főváros és az agglomerációs települések együttműködését erősítsük, az elindított Magyarország Szíve programnak új lendületet adjunk közösen. Üdv a fedélzeten, Anett!”

Dobrev Klára így kommentálta a bejelentést:

„Dr. Bősz Anettel minden budapesti csak nyerhet. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű főpolgármester-helyettese lesz Budapestnek.
Gratulálok, Anett! Sok sikert kívánok az új munkádhoz! ????”


Oszd meg másokkal is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük